Kommunikation

Kommunikation om bord på et fartøj er meget vigtig, men faktisk er det ikke så simpelt. Det er en meget teknisk opgave at få alt kommunikation til at kører helt optimalt. Det er en opgave, som vi hos Marine-EL kan løse for jer.

Kommunikation mellem industrielle komponenter

Kommunikation er mere end blot et samtaleanlæg. Industrielle styringer benytter forskellige protokoller for kommunikation imellem komponenterne. Og den er vigtig for, at installationen fungerer optimalt. Eksempelvis er den tekniske kommunikation kritisk for, at frekvensomformere virker, som de skal, så du får det fulde udbytte at din investering.

Industrielle netværk

Hos Marine-EL kan vi også stå for at installere industrielle netværk såsom ethernet, hvilket betyder, at du kan få et netværk med flere sproglag. Vi tilpasser altid løsningen til netop kundens behov, når vi installerer industrielle netværk eller anden kommunikation. - og vi går ikke før, vi er sikre på, at løsningen fungerer. 

Vi tester kvaliteten

Med industrielle netværk og kommunikation om bord på et fartøj, er der visse standarder, som det skal leve op til for at sikre kvaliteten. Derfor kan vi hos Marine-EL teste kablingen og konnekteringen, så vi sikrer os, at installationen fungerer optimalt.

Skal vi give et uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 98 94 35 91 eller mail info@marine-el.dk.


​Marine-EL - Læssevej 14 - DK-9850 Hirtshals
Telefon: +45 98 94 35 91
Email: info@marine-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.