Profil

Marine-El arbejder med alle former for el ombord på skibe - i industrien og privat. Opbygning og montering af styretavler på eget værksted. Fra projektering til prøvekøring hos kunden. Dokumentation på eget tegne program, så tegninger m.m. hurtigt kan rettes til.

PLC-styringer og programmering af f.eks. tempertur-skrivere udføres her i huset, så kunden har altid mulighed for at vende tilbage til et tidligere projekt for evt. rettelser eller udbygning.

Marine-El råder over eget testudstyr for afprøvning af generatorfelter i hovedtavler, samt tryk- og temperaturmåleudstyr for pressostater og termostater.

Marine-El har sammen med andre entreprenører leveret og monteret køleanlæg for frysehuse i Estland og Letland, samt RSW anlæg ombord på skibe.

Marine-El har i flere sammehænge arbejdet som supervisor for andre elfirmaer i forbindelse med totalrenovering af skibe.

Marine-El har store erfaringer med styring for vacuum-pumpeanlæg, generatorer og hovedmotorer. Projekter i alle størrelser, udføres professionelt.


​Marine-EL - Læssevej 14 - DK-9850 Hirtshals
Telefon: +45 98 94 35 91
Email: info@marine-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.