VENTILSTYRING

Ventilstyring giver en detaljeret tilbagemelding og kontrol over diverse ventiler der er i brug på skibet, fabrikken eller andet. Ventilstyring kan f.eks. bruges til at styre tanke og lænseventiler, for at opnå optimeret drift og samtidig give et overblik af ventilernes position.

Ventilstyring - den præcise løsning

Et godt og nyttigt eksempel på ventilstyring er når tanke skal tømmes eller fyldes med vand. Den bedste løsning i dette tilfælde er at få automatiseret nogle sekvens koder så man ved præcis hvilke ventiler, der skal åbnes, på et givent tidspunkt. Ventilstyring giver i dette tilfælde den mest præcise proces når tanke skal fyldes eller tømmes.

Vi skræddersyr ventilstyring til dig

Hvert skib er forskelligt konstrueret og har derfor forskellige antal ventiler. Da mange mindre og mellemstore skibe ikke er lavet med automatik fra starten, giver det også nogle muligheder med hensyn til ventilstyring. Da intet automatik er lavet i forvejen kan du få en automatisk løsning der passer specifikt til dit skib. Vi skræddersyr løsningen præcis som du vil have den, så passer ventilstyringen præcist til skibes behov.

Ventilstyring er en god investering

Ventilstyring optimere ikke kun driften om bord på skibet, det medfører også store besparelser. En lettere drift betyder nemlig at det kræver færre mandetimer for at få det hele til at køre rundt. Samtidig giver det en overskuelig drift. Derfor er ventilstyring en god investering, og en løsning du bør benytte da den over tid vil tjene sig selv ind igen.

Få et uforpligtende tilbud på ventilstyring

Når du har med Marine-EL at gøre kan du altid regne med et uforpligtende tilbud på din skræddersyet ventilstyring. Er du interesseret i vores hjælp, så kan du kontakte os på telefon 98 94 35 91 eller via vores e-mail info@marine-el.dk. Vi har også en kontaktformular du kan udfylde, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.


​Marine-EL - Læssevej 14 - DK-9850 Hirtshals
Telefon: +45 98 94 35 91
Email: info@marine-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.