Opsætning af ladestander til elbil

Opsætning af ladestander til elbil i Hirtshals og Hjørring omegn

Marine-EL er din pålidelige elektriker og elinstallatør når du skal brug hjælp til opsætning af ladestander til elbil. Vi arbejder primært med opsætning af ladestander til elbil i Hirtshals og Hjørring. Men har du brug for vores hjælp i andre nærliggende områder skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi køre gerne lidt længere for at hjælpe vores kunder.

Valg af ladestander til elbil

Det første trin i opsætning af ladestander til elbil, er at vælge den rigtige model til dit behov. Der er mange faktorer, der skal overvejes, såsom opladningshastighed, tilslutningstype, betalingsløsninger og meget mere. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit behov, så du kan få mest muligt ud af din ladestander.

Professionel opsætnign af ladestander til elbil

Hver gang du skal foretage noget som helst med el-installationer er det altid nødvendigt at tilkalde en professionel fagmand. Men med ladestandere er det især vigtigt at få hjælp fra en erfaren el-installatør.

Langt de fleste private boliger er ikke udstationeret til at kunne håndtere opladning af elbiler. Det vil måske gå fint i starten men uden de rette optimeringer vil du hurtigt opleve store problemer.

Overbelastning af din ordinære stikkontakter kan resultere i højere temperaturer. Dette kan hurtigt blive farligt da det i værste tilfælde kan ende i udbrud af brand i boligen.

Vi kan lave et separat system til opladning af elbilen. Så med de rette optimeringer og installationer behøver du ikke at bekymre dig om ovenstående. Det er derfor utroligt vigtigt at tilkalde en el-installatør som os hvis du ønsker at have en ladestander til din elbil i hjemmet.

Vedligeholdelse af ladestander til elbil

Som med alle elektriske installationer kræver en ladeboks til elbil vedligeholdelse for at sikre optimal ydeevne og sikkerhed. Vi anbefaler at få foretaget årlige eftersyn af ladestanderen for at sikre, at den fungerer optimalt og overholder de nødvendige sikkerhedsbestemmelser.

Kontakt os og hør mere

Installation af en ladestander til elbil kan virke som en udfordrende opgave, men med den rette vejledning og ekspertise er det en simpel og sikker proces. Hos Marine-EL har vi den nødvendige erfaring og ekspertise til at hjælpe dig med at vælge, installere og vedligeholde din ladestander, så du kan få mest muligt ud af din elbil. Kontakt os i dag gennem tlf. 98 94 35 91 eller mail: info@marine.dk for at høre mere om vores løsninger og priser.


​Marine-EL - Læssevej 14 - DK-9850 Hirtshals
Telefon: +45 98 94 35 91
Email: info@marine-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.