Solceller

Står du og mangler en pålidelig og kyndig partner til opsætning og installation af solceller til dit hjem eller din virksomhed? Hos Marine-EL tilbyder vi montering af solcelleanlæg til private og erhverv i Hirtshals og Hjørring omegn.

Så ønsker du en grønnere løsning til dit energiforbrug er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi hjælper med at finde den rette solcelleløsning til dig

Vi hjælper med installationen, monteringen og rådgiver dig også gerne med hensyn til de bedste løsninger til lige netop dit behov, hvis du ønsker det.

Som teknikere har vi mange års erfaring med solceller og lignende el-installationer. Vi er derfor overbevist om at vi altid kan finde den rette løsning til vores kunder og levere et færdigt resultat der vil gavne dig mange år ud i fremtiden.

Solceller - en grønnere løsning

Er du bekymret for klimaet og ønsker at udlede mindre CO2 gennem dit energiforbrug? Så er solceller et ganske fornuftigt sted at starte. Med solcelleanlæg kan en gennemsnitlig husstand undlade at udlede omkring 2,5 ton CO2 årligt. Og selvom dette ikke alene er nok til at rette op på problemet, er det uden tvivl et skridt i den rigtige retning.

Spar penge med et solcelleanlæg

Solceller er også en god investering i din økonomi. Der er gode muligheder for at spare en fornuftig sum penge på den lange bane med denne løsning. Mængden sparet afhænger dog af følgende variabler:

  • Hvor meget betaler du for strøm på nuværende tidspunkt?
  • Hvor stort et solcelleanlæg ønsker du at få installeret til dit hjem?
  • Hvor skal solcellerne placeres?
  • Ønsker du at sælge ud af eventuel overskudsstrøm?

Solceller tjener typisk sig selv ind igen efter nogle få år. Efter det er der tale om en overskudsforretning for jer. Som nævnt tidligere hjælper vi naturligvis med rådgivning hvis i har brug for det. På den måde sikre vi at i får den bedste løsning og et positivt resultat på lang sigt.

Kontakt os i dag for et tilbud på opsætning af solceller

Ønsker du et tilbud på opsætning af solceller? Så tøv ikke med at kontakt os her hos Marine-EL. Du kan ringe på tlf. 98 94 35 91 for en uforpligtende samtale.

Alternativt kan du også skrive til os gennem e-mail: info@marine.dk eller via vores kontaktformular.

Vi ser frem til at hører fra dig og hjælpe med din opgave.


​Marine-EL - Læssevej 14 - DK-9850 Hirtshals
Telefon: +45 98 94 35 91
Email: info@marine-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.