EFTERSYN AF EL INSTALLATIONER

Er det tid til eftersyn af el installationer og elektriske systemer om bord? Hos Marine-EL har vi stor erfaring med at udføre et grundigt og pålideligt stykke arbejde når det gælder eftersyn af el installationer. Vores erfaring kommer fra flere års arbejde med el installationer på verdensplan. Så hvis du leder efter en el installatør der har meget erfaring finder du næppe nogen med mere end os.

Megger test af el installationer

Når vi foretager et eftersyn af el installationer om bord på et fartøj, kan vi foretage en Megger test. På den måde tjekker vi hele skibet for jordfejl, og om der er vand i systemet. Derudover har klassifikationsselskaberne krav angående isolationer der skal overholdes, dette kontrollere vi naturligvis også.

Termografering af el installationer

Ud over en Megger test udføre vi også termografering, hvilket er en grundig gennemgang af elinstallationerne, som er med til at sikre, at alt el på anlægget fungerer upåklageligt og alle kan udføre deres arbejde sikkert.

Fejl i el installationerne

Skulle vi finde fejl i el installationerne i løbet af testprocessen, fikser vi selvfølgelig altid fejlen for jer. Vi er exceptionelt grundige i vores fejlsøgning og udbedring af fejl. Når vi laver eftersyn på el installationer og udbedre fejl, sørger vi altid for at få en grundig dialog med kunden før vi fikser fejlen, så vi kan blive enige om den rette løsning. På den måde bliver kunden tilfreds og det samme gælder for os.

Få et uforpligtende tilbud på eftersyn af elinstallationer

Så hvis du leder efter et elektrikerfirma med stor erfaring indenfor el installationer på fabrikker, skibe osv. så er vi klar til at hjælpe dig. Vores erfaring og ekspertise garantere et grundigt og fejlfrit eftersyn af jeres el installationer. Kontakt os på telefon 98 94 35 91 eller via vores e-mail info@marine-el.dk. Vi har også en kontaktformular du kan udfylde, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud eftersyn af el installationer.


​Marine-EL - Læssevej 14 - DK-9850 Hirtshals
Telefon: +45 98 94 35 91
Email: info@marine-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.