EL SERVICE

El service i Hirtshals og Hjørring omegn

Hos Marine-EL har vi stor erfaring med el service i alle størrelser og former. Selvom vores navn klinger nautisk, udføre vi også el service og el installationer på land, og vi har hjulpet mange kunder med el service i Hirtshals og Hjørring området. Vi tilbyder eksempelvis el service og elinstallationer på fabrikker, kraner og lastbilkraner. Hos Marine-EL har vi nemlig forstand på el, uanset hvor installationerne befinder sig.

Effektiv el service i industrien

Automatik og el er nødvendigt for at en fabrik eller produktion kan køre optimalt og effektivt. Tanke og samlebånd skal gerne styres og kontrolleres automatisk for at have den mest strømlinede produktion. Derfor er det nødvendigt, at dine elektrikere og el installatører er professionelle indenfor industrielle elektriske systemer og dermed giver dig den mest optimale el service.

Kommunikation mellem tekniske komponenter og industrielle netværk er også utrolig vigtigt i en produktion eller fabrik. hvis komponenterne ikke kommunikere med hinanden kører produktionen ikke korrekt. Hos Marine-EL er vi specialister i at få denne kommunikation til at køre glat.

Skræddersyet el service

Hos Marine-EL forstår vi at hver fabrik og produktion er forskellig. Derfor tilbyder vi alle vores kunder en skræddersyet el service der altid fokusere på at give det bedste resultat for vores kunder.

Global el service

Vi har erfaring med el service i hele verden. Vi har hjulpet kunder med el service i Grønland, Bangladesh, USA og mange andre lande. Derfor kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med el service i industrien her i Danmark.

Få et uforpligtende tilbud på el service

Få et uforpligtende tilbud på el service Så leder du efter en elektriker der har stor erfaring med el service, så finder du næppe elektrikere med mere erfaring end os. Vi udføre arbejde på baggrund af global erfaring og garantere et godt resultat. Kontakt os på telefon 98 94 35 91 eller via vores e-mail info@marine-el.dk. Vi har også en kontaktformular du kan udfylde, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på el service.


​Marine-EL - Læssevej 14 - DK-9850 Hirtshals
Telefon: +45 98 94 35 91
Email: info@marine-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.