EFTERSYN AF EL TAVLER

Er det tid til eftersyn af el tavler om bord på skibet? Vi har stor erfaring med eftersyn af el tavler og el installationer. Vores forretning har taget rundt omkring i hele verden. Med vores globale erfaring kan vi garantere et grundigt og effektivt eftersyn af el tavler hvor end og når det skal være.

Rengøring af el tavler

Er der behov for det, så foretager vi gerne en grundig rengøring af jeres el tavler. Hovedtavlen vil med tiden blive belagt med skidt. Det er vigtigt at få det skidt fjernet og samtidig få el tavlerne rengjort de er sikre og nemme at bruge.

Termografering

Vi udfører termografering af alle typer el tavler og elektriske komponenter. Termografering er en grundig gennemgang af el tavler, el installationer og el komponenter. Målet er at sikre at alt fungere som det skal og at forbindelser er korrekt monteret. Dette sparer udgifter for eventuelle driftsstop og samtidig giver det mulighed for forebyggende vedligeholdelse.

Megger test

Når vi foretager et eftersyn af el tavler eller el installationer om bord på fartøjet, kan vi lave en Megger test. Her tjekker vi for jordfejl, og om vand er trængt ind i systemet. Derudover kontrollere vi også om klassifikationsselskabernes krav til isolation er opholdt.

El tavler - fejlfinding

Finder vi fejl i vores eftersyn af el tavlen eller andet, fikser vi naturligvis problemet. Før vi foretager en reparation af problemet tager vi en grundig dialog med kunden om hvad den bedste, billigste og mest holdbare løsning vil være i den givne situation.

Få et uforpligtende tilbud på eftersyn af el tavler.

Så hvis du leder efter et elektrikerfirma med stor erfaring med eftersyn af el tavler på fabrikker, skibe osv. så er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os på telefon 98 94 35 91 eller via vores e-mail info@marine-el.dk. Vi har også en kontaktformular du kan udfylde, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud eftersyn af el tavler.


​Marine-EL - Læssevej 14 - DK-9850 Hirtshals
Telefon: +45 98 94 35 91
Email: info@marine-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.