BELYSNING

Belysning i Hirtshals nær Hjørring

Hos Marine-EL tilbyder vi arbejde inden for belysning. Belysning er ofte en overset nødvendighed af indretningen eller konstruktionen. Belysning kommer i mange størrelser og former. Vi har erfaring med belysning af bl.a. kontor, industriområder, sportspladser, multibaner, tennisbaner osv. Så har du behov for belysning, har vi prøvet lidt af hvert og vores erfaring vil helt sikkert hjælpe med at løse din opgave. Vi har hjulpet mange kunder med opgaver indenfor belysning i Hirtshals og Hjørring omegn.

Ordentlig belysning er afgørende

Uanset hvilken type belysning du har brug for til din opgave, er det afgørende at få udført opgaven optimalt og ordentlig. Er belysningen på kontoret ikke i orden kan det forstyrre medarbejdere og på længere sigt give mere seriøse problemer som hovedpine og stress. Med hensyn til sportspladser som tennisbaner og fodboldbaner, er det ret enkelt hvad dårlig belysning kan medføre. Uden belysning eller med dårlig belysning på sportspladser vil det mindske ydeevnen af atleterne gevaldigt. Man behøver bare at spille om aftenen en gang for at forstå at reaktionstiden bliver væsentlig dårligere i alle former for sport hvis belysning er et problem. Derfor er belysning afgørende uanset hvilken branche det udføres i. Det er altid vigtigt at få udført opgaven til perfektion.

Ud over arbejde med belysning i erhverv og på sportspladser, tilbyder vi naturligvis også løsninger på belysning i det private. Så har du en opgave til os, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Få et uforpligtende tilbud på belysning.

Så står du og mangler en erfaren elektriker der har prøvet kræfter med belysning i alle dets former, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi udføre din opgave til perfektion og forlader ikke opgaven før du er tilfreds. Kontakt os på telefon 98 94 35 91 eller via vores e-mail info@marine-el.dk. Vi har også en kontaktformular du kan udfylde, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på belysning.


​Marine-EL - Læssevej 14 - DK-9850 Hirtshals
Telefon: +45 98 94 35 91
Email: info@marine-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.