Automation og datalogger

Hos Marine-EL er vi specialister i installation og support af automation om bord på fartøjer, boreplatforme eller på fabrikker. Vi har erfaring i branchen på et globalt niveau. Et af vores mere populære installationer når det kommer til automatik, er datalogger. Har du brug for i Hirtshals Hjørring eller andre nærliggende områder så tøv ikke med at kontakte os.

Datalogger

Datalogger en en elektronisk enhed der kan registrere og overvåge forskellige parametre i arbejdsmiljøet. Dataloggeren måler, dokumentere, analysere og verificere data fra de tilkoblede enheder og giver så et godt overblik af alt data der er værd at have på de forskellige enheder. Dataloggeren har en sensor der registrere informationen. Informationen bliver så lagret på en computerchip. Data på dataloggeren, overføres så til computeren og bliver analyseret så data kan bruges fornuftigt.

Har du en datalogger i forvejen som giver dig bøvl, er du velkommen til at kontakte os. Vi håndterer også fejlsøgning og reparation af datalogger.

Brugertilpasset automation

Hos Marine-EL tilpasser vi altid vores automatik løsninger til hvert enkelt kunde. Det betyder, at vi programmere og installere løsninger, som opfylder præcis det formål, som kunden har tiltænkt. Automatik kan være kompliceret og forvirrende, så skulle der være brug for rådgivning og vejledning tilbyder vi selvfølgelig også det. Så ved du præcis hvad du får for dine penge.

Fejlsøgning i automation

Alle store anlæg har en vis grad automatik implementeret i sig. Hvis du oplever fejl i systemet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har flere specialister indenfor automation der kan hjælpe med enhver fejl du har oplevet i systemet. Vi er utroligt grundige når vi fejlsøger, og med vores globale erfaring har vi stort kendskab til selv de mest sjældne komponenter.

Få et uforpligtende tilbud på automatik

Har du brug for installation, fejlsøgning eller montering af automatiske løsninger som datalogger eller en frekvensomformer til fartøjet, fabrikken eller andet? Så kontakt os på telefon 98 94 35 91 eller via vores e-mail info@marine-el.dk. Vi har også en kontaktformular du kan udfylde, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på servicer indenfor automation.

Få mere information om datalogger her:
https://youtu.be/eIiNCpV1dks


​Marine-EL - Læssevej 14 - DK-9850 Hirtshals
Telefon: +45 98 94 35 91
Email: info@marine-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.