FREKVENSOMFORMER

Installation og service af frekvensomformer i Hirtshals, Hjørring og omegn

Har du behov for professionel hjælp til installation eller service af en frekvensomformer i Hirtshals, Hjørring eller omegn? Så står vi klar til at hjælpe dig. Hos Marine-EL er vi specialister i at installere og supportere frekvensomformere om bord på fartøjer, boreplatforme eller på fabrikker.

Hvad er en frekvensomformer?

En frekvensomformer kan kontrollere en elektrisk motor ved at variere spændinger og frekvenser i strømforsyningen. Denne variation i frekven og spænding kaldes ofte for hastighedsstyring da justeringerne resultere hastighedsændringer i motoren. Kort sagt er det en motorstyreenhed.

Fordele ved en frekvensomformer

Med en frekvensomformer opnår du intelligent og automatisk motorstyring, energibesparelse og meget mere. Langt de fleste frekvensomformeren monteres oftest på ventilatorer, kompressorer og pumper, hvilket er område i enhver fabrik eller industri der kan bruge energibesparelse og automatisk motorstyring. Af disse grunde er det en klog investering at implementere en frekvensomformer som styreenhed i ethvert motordrevet system.

Forskellige typer

Der er mange typer frekvensomformere da de bruges ret bredt og til meget forskelligt i branchen. Enkeltfasede og trefasede frekvensomformere er begge lavet så de passer til en masse forskellige applikation. Der er mange forskellige typer der fungere på hver sin måde. Så vi forstår godt at det kan være lidt forvirrende. Derfor er vi klar med vejledning til hvilken type der vil være bedst i jeres situation, hvis der skulle være brug for det.

Erfaren installatør af frekvensomformere

Hos Marine-EL kan vi både installere og servicere frekvensomformere. Vores mandskab har erfaring med systemer fra hele verden og kan derfor også håndtere jeres. Får du en frekvensomformer installation fra os kan du regne med at kvaliteten er i orden på monteringen, installationen og produktet. Vi installere frekvensomformer fra kendte producenter som Siemens, Danfoss, Schneider og mange flere.

Få et uforpligtende tilbud på en frekvensomformer

Mangler du en professionel installatør af en frekvensomformer i Hirtshals, Hjørring eller omegn, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring indenfor el installationer og monteringer af frekvensomformere på ethvert anlæg. Kontakt os på telefon 98 94 35 91 eller via vores e-mail info@marine-el.dk. Vi har også en kontaktformular du kan udfylde, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på montering og installation af en frekvensomformer.


​Marine-EL - Læssevej 14 - DK-9850 Hirtshals
Telefon: +45 98 94 35 91
Email: info@marine-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.