Loggere

Loggere er software/hardware, så man kan logge al procesdata, som eksempelvis temperatur om bord på et fiskefartøj. Man kan eksempelvis logge temperaturer i tanke, fryserum, frostrum eller ved airconditionanlæg.

Data på et eksternt drev

Alt procesdata som logges kan lægges over på et eksternt drev eller udskrives. I den forbindelse kan dataen videregives til respektive kontrolinstanser for optimal kvalitetssikring.

Loggere kan give højere omsætning

At logge procesdata er kvalitetssikring af produkter. Med loggere kan du nemlig dokumenterer eksempelvis temperaturer i tanke, hvor fiskene er opbevaret på et fiskefartøj. Kan du dokumenterer en stabil temperatur i for eksampelvis RSW tanke, betyder dette en høj og ensartet kvalitet af lasten, hvilket kan give dig en bedre pris.

Skræddersyet løsning

Hos Marine-EL kan vi installere loggere om bord på alle fartøjer og skræddersy løsningen, så loggerne lagre præcis den procesdata, som giver mening for din forretning, og som kan være med til at kvalitetssikre dit produkt.

Skal vi give et uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 98 94 35 91 eller mail info@marine-el.dk.

 

Link til youtube:

https://youtu.be/eIiNCpV1dks


​Marine-EL - Læssevej 14 - DK-9850 Hirtshals
Telefon: +45 98 94 35 91
Email: info@marine-el.dk