Udgåede komponenter

Hos Marine-EL kan vi servicere og reparere elinstallationer på de fleste skibe, fabrikker eller boreplatforme. Vi har nemlig et lager med udgåede komponenter og et godt samarbejde med specialister indenfor automatik komponenter. Det betyder, at vi kan skaffe automatik komponenter og komponenter til PLC’ere af ældre dato.

Vi mener ikke, at det skal være nødvendigt at udskifte din automatik på grund af en enkel komponent, som ikke længere er funktionsdygtig. Vi foretrækker at reparere systemet og på den måde spare dig omkostningerne for et nyt automatik- eller PLC-system.

Hvis du får os ud og kigge på dine elinstallationer kan vi således reparere den eksisterende automatik, så du ikke skal investere i et helt nyt system på grund af en enkel komponent.

Stor erfaring i fejlsøgning

Vi har meget stor erfaring i fejlsøgning på elinstallationer. Det betyder, at vi effektivt og grundigt kan finde frem til netop dén komponent, som fejler i systemet. Vi går ikke fra en opgave, før vi har fundet den absolut bedste løsning for vores kunde – derfor tilbyder vi reparationer med udgåede komponenter. 

Skal vi give et uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 98 94 35 91 eller mail info@marine-el.dk.


​Marine-EL - Læssevej 14 - DK-9850 Hirtshals
Telefon: +45 98 94 35 91
Email: info@marine-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.