El-service i industrien

Selvom vores navn klinger nautisk, så udfører vi også el-service og elinstallationer på land. Vi udfører eksempelvis el-service og elinstallationer på fabrikker, kraner og lastbilskraner. Hos Marine-EL har vi nemlig forstand på el – uanset hvor installationerne befinder sig.

Effektive elinstallationer er nødvendigt på fabrikker

Automatik og el er nødvendigt for en fabrik eller produktion kan køre optimalt og effektivt. Tanke og samlebånd skal eksempelvis kunne styres og kontrolleres, gerne automatisk for at have den mest strømlinede produktion. Derfor er det nødvendigt, at dine elektrikere og elinstallatører er professionelle indenfor industrielle elektriske systemer.

Kommunikation mellem tekniske komponenter og industrielle netværk er også særdeles vigtigt i en produktion eller fabrik. Hvis ikke dine komponenter kommunikerer med hinanden, kører din produktion ikke korrekt. Så simpelt er det. Og denne kommunikation er vi hos Marine-EL specialister i at få til at køre glat.

Skræddersyede løsninger

Hver produktion og fabrik er forskellig. Der har vi forståelse for hos Marine-EL. Derfor kan vi sammen med vores kunder finde den bedste løsning, hvor elinstallationer og automatik kan være med til at skabe en effektiv produktion.

Vi har erfaringer fra hele verden

Hos Marine-EL har vi erfaringer med at installere el og lave el-service på fabrikker i hele verden – lige fra Grønland til Bangladesh. Derfor kan vi selvfølgelig også foretage el-service i industrien her i Danmark.

Skal vi give et uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 98 94 35 91 eller mail info@marine-el.dk.


​Marine-EL - Læssevej 14 - DK-9850 Hirtshals
Telefon: +45 98 94 35 91
Email: info@marine-el.dk