Eftersyn af tavler og elinstallation

Er det tid til eftersyn af elinstallationer og elektriske systemer om bord? Den kan vi hos Marine-EL klare. Vi kan både klare eftersynet og rengøring af hovedtavler.

Grundig rengøring af tavler

Vi foretager gerne en grundig rengøring af eltavler. Hovedtavlen vil med tiden blive belagt med skidt. Det er vigtigt at få den rengjort, så den er sikker og nem at bruge. Det kan vi klare, hos Marine-EL.

Megger test

Når vi foretager et eftersyn af eltavler og elinstallationer om bord på et fartøj, kan vi foretage en Megger test. Med en Megger test kontrollerer vi hele skibets elinstallation for jordfejl, og om der er vand i systemet. Derudover kontrollerer vi også, om isolationen opfylder de krav, som klasseselskaberne stiller hertil.

Termografering

Vi udfører termografering af alle typer el-tavler og elektriske komponenter.

Med termografering kan der sikres at komponenter fungere korrekt og forbindelser er korrekt monteret. Dette sparer udgifter for eventuelle driftstop samt giver mulighed for forebyggende vedligeholdelse.

Det er således en grundig gennemgang af elinstallationerne, som er med til at sørge for, at alt el på anlægget fungerer upåklageligt – og endnu vigtigere, at alle kan udføre deres arbejde sikkert.

Finder vi fejl

Hvis vi under testen finder fejl i elinstallationen, kan vi selvfølgelig også udbedre fejlene. Vi er exceptionelle til at fejlsøge og grundige, når vi udbedre fejlene. I dialog med vores kunder finder vi altid den bedste løsning. Hvis fejlen kan repareres, så reparere vi den altid – Vi vil aldrig foreslå nye elinstallationer, hvis vi kan finde en billigere og holdbar løsning for vores kunder.

Skal vi give et uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 98 94 35 91 eller mail info@marine-el.dk.


​Marine-EL - Læssevej 14 - DK-9850 Hirtshals
Telefon: +45 98 94 35 91
Email: info@marine-el.dk