Automatik & Frekvensomformer

Hos Marine-EL er vi specialister i at installere og supporterer automatik og frekvensomformere om bord på fartøjer, boreplatforme eller på fabrikker.

Brugertilpassede styringer

Når du kontakter os hos Marine-EL for et tilbud på automatisk styring, tilpasser vi altid vores løsninger til hvert enkelt kunde. Det betyder, at vi programmerer og installerer løsninger, som opfylder præcis det formål, som du har tiltænkt. Vi kan selvfølgelig også rådgive omkring automatik om bord, og hvad det kan bidrage med.

Specialister i fejlsøgning

Alle store anlæg er født med en hvis grad af automatik. Hvis du oplever fejl i de elektriske systemer på anlægget, har du brug for specialister. Dét er vi hos Marine-EL! Vi er utroligt grundige, når vi fejlsøger, og vi har stort kendskab til selv sjældne komponenter.

Vi har gode samarbejdspartnere og et lager af udgåede komponenter, hvilket betyder, at vi ofte kan reparere og udbedre fejlen. Vi vil altid forsøge at reparere frem for, at du skal købe nyt, og vi lægger ikke en opgave fra os, før den er udført!

Eksempler på automatik

Her nævner vi nogle eksempler på installation af automatik og PLC’ere:

  • PLC programmering til store fiskefartøjer, hvor vi programmerer sekvenser af åbning af ventiler efter nogle vilkår, som vi sammen har opsat
  • Generatorstyring – synkronisering af flere generatorer eller lastdeling
  • Power Management – Et system, som kontinuerligt vurderer, hvor meget energi skibet har behov for at bruge, afhængigt af det udstyr, som bruges
  • Automatik i køleanlæg eller ombygninger af køleanlæg
  • Pilotprojekt med aircondition, hvor vi effektiviserer aircondition ved at udnytte overskudsvarmen fra motoren
  • Kompressorstyring til køleanlæg – eksempelvis RSW anlæg (Refriderated Sea Water anlæg)
  • Ventilstyringer

Frekvensomformer

Hos Marine-EL kan vi både installere og servicere frekvensomformere. Med frekvensomformere på anlæg kan man spare op til 20% af motor energien, når det køres herigennem. Vi installerer frekvensomformere fra kendte producenter som Siemens, Danfoss, Schneider og mange flere.

Skal vi give et uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 98 94 35 91 eller mail info@marine-el.dk.


​Marine-EL - Læssevej 14 - DK-9850 Hirtshals
Telefon: +45 98 94 35 91
Email: info@marine-el.dk